Cum sa ne tratam de durerea de masea


Durerile de masea sunt lucruri neplăcute  care te pot face cu greu sa mananci, gândesti, vorbesti, dormi etc. Cauza a durerilor de masea poate varia), dar vindecarea finala pentru o durere de masea este de obicei aceeaşi: vizita la un dentist. Din fericire exista o multime de cai de atac pentru durere de dinţi, şi va oferim pe cele mai la indemana inainte de vizita la doctor.

Programeaza cat mai curand o intalnite cu dentistul daca o surere usoara de dinti se transforma intr-o durere cu junghi.

Singur, puteti scapa de durerea de masea, dar nu puteti scapa de cauza durerii. Daca aveti o durere de mult timp sau foarte acuta,  numai un medic dentist va poate scapa  cu tratament medical. Prin urmare, este în interesul dumneavoastră sa-l abordati, in plus veti scapa de complicatii ulterioare şi posibile cheltuieli suplimentare medicale, asa ca nu aşteptaţi până când devine de nesuportat durerea de masea pentru a vedea un medic stomatolog.

Amorteste si calmeaza durerea de dinţi cu de căldură sau rece.
Ţineţi un pachet de cald sau cuburi de gheata înfăşurat într-un prosop, pe partea maxilarului lângă dintele dureros. Supa supa, ceai fierbinte, sau mânca  inghetata. Sau, dacă durerea de dinţi este sensibila la căldură extremă savuraţi rece sau apa cu lamaie.

Nu mânca sau bea alimente care vor face mai acuta durerea de masea.
Acest lucru inseamna sa stati departe de alimentele calde şi / sau la rece (vezi mai sus), sau alimente cu o mulţime de zahăr şi condimente, sau chiar alimente care trebuie să fie bine mestecate (cum ar fi carnea, fructele şi legume fibroase, etc). Lichidele şi alimentele moi, consumate la  temperatura camerei pot evita durerile de dinti.

Utilizarea aspirinei si alte antiinflamatorii pentru a scăpa de durerea de masea
Luând doza recomandată de aspirina, ibuprofen,  poate fi suficient pentru a calma durerea de dinţi până când se poate ajunge la un dentist. Dacă acest lucru nu este indeajuns puteţi încerca să striviti o aspirina  pentru a face o pasta groasa cu ajutorul apei, si aplicarea acestei paste peste maseaua bolnava, va ameliora cu siguranta durerea.v

Ulei de cuişoare este un ulei natural folosit în stomatologie ca si analgezic (ameliorarea durerii).
Puteţi achiziţiona ulei de cuişoare de la farmacii sau plafar pentru alinarea durerilor  la domiciliu. O cantitate mică de ulei de cuişoare pe un tampon de bumbac şi menţineţi apăsat direct la dintele dureros  până cand uleiul a avut timp pentru a se scurge în zona afectată. Uleiul de cuişoare are un gust neplăcut, asa ca este indicat, pe cat posibil, sa nu atingeti uleiul cu limba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...